joi, 23 ianuarie 2014

Ol' McDonald' s Farm


          De cateva saptamani adun din toate directiile informatii de tot felul despre cea mai frumoasa fereastra deschisa spre sufletul oricarei fiinte: OCHII!... Si fiindca in ultimele articole te'am cam persecutat, propunandu'ti subiecte oprimante si deprimante in acelasi timp, despre Ochi si Hipnoza, Ochi care nu mai vad sau Ochi care nu se vad, dar se uita, m'am gandit sa ne destindem buzele crispate de atata tensiune, intr'un zambet. Un zambet pe care sper sa'l regasesti si tu, privind drept in ochi cateva fiinte care ne sunt atat de familiare.
          Ca de obicei, iti propun si un cantecel din copilarie care te va ajuta sa intri mai usor in atmosfera: "Old McDonald had a Farm" in versiunea Flatt & Scruggs!...2 comentarii:

  1. Numai cine n-a avut un animăluț lângă el nu s-a cutremurat la ochii ăștia! Mi-au plăcut toți, mi-a plăcut și ideea, dar cel mai mult și mai mult mi-au plăcut ochii bufnițelor! Sper că nu vă par cam ciudat...

    RăspundețiȘtergere
  2. Nene, acum am intrat by accident pe blogul ăsta și mi-a plăcut. Antoine, ai dreptate: ochii cucuvelelor sunt cei mai penetranți!

    RăspundețiȘtergere